Flygresor från Växjö till Gdańsk

Jämför och boka flyg från Växjö med ledande flygbolag och resebyråer

Välj avreseort

Välj destination

Sök
Filter
Lägsta hittade priser från Växjö till Gdańsk
Ryanair
28 jan
147 kr
Ryanair
2 feb
199 kr
Ryanair
25 mar
212 kr
Ryanair
2 mar
230 kr
Ryanair
22 jan
242 kr
Ryanair
5 feb
242 kr
Ryanair
21 jan
244 kr
Ryanair
9 feb
266 kr
Ryanair
26 jan
302 kr
Ryanair
12 feb
302 kr

Gdańsk Polen, Europa

Strandhäng på sommaren och rena sagolandet på vintern. Polska Gdansk har blivit en alltmer populär turiststad – och av förklarliga skäl.

Mysiga små gator som kantas av höga, färgglada hus, ett rikt kulturliv och inte minst en mycket prisvärd shopping har gjort Gdansk till ett synnerligen populärt turistmål.
Staden är belägen vid polska Pommerns kust. Här finner du kritvita sandstränder med ett aktivt strandliv. Det långgrunda vattnet, precis som de attraktiva priserna, gör det perfekt för barnfamiljer, här behöver inte en lunch för hela familjen kosta skjortan utan du kan unna dig att koppla av och njuta av semestern.
Gillar du shopping är Gdansk mycket väl ett besök Du finner allt från kända märkesvaror till mysiga marknader och stora gallerior. När du strosar runt i Gdansks pittoreska stadskärna slås du av att det alltid finns något att upptäcka. Du kan vandra i timtal och njuta av folkvimlet och gatumusikanter, samtidigt som vackra byggnader som Mariakyrkan och historiemuséet Artus Court breder ut sig. Julmarknader har länge varit ett viktigt inslag i Europa, inte minst i Polen. I Gdansk finner du julmarknaden på Targ Weglowy som inför varje jul förvandlas till ett sagoland. Här myllrar det av glada människor som njuter av julstämning och god mat. Gdansk har blivit en metropol som lockar turister från hela världen såväl sommar som vinter.

Karta över Gdańsk

1 / 4
Foto: raiander
Marina och Hamnkranen
2 / 4
Foto: agnetta
Mariagatan
3 / 4
Foto: agnetta
Mariagatan
4 / 4
Foto: agnetta